Zand en grind.nl

Zand-en-grind.nl is onderdeel van Bemmel Container Service, naast onze kennis in het verwerken/recyclen van Bouw- en sloopafval, hebben wij ons mede toegelegd op het leveren van zowel zand, grind en grond. Dit doen wij door los of in bigbags bij u deze producten bij u te afgeleverd. Heeft u interesse en/of vragen over onze diensten neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn open van maandag t/m zaterdag.

Zand

Wij leveren zand in diversen soorten & maten. Of u nu straatzand, metselzand of ophoogzand nodig heeft, Bemmel Container Service verzorgt op de door u gewenste plek het gewenste type zand. Komt u tekort, geen enkel probleem. Dankzij onze ruime voorraad en snelle service zijn wij in staat snel en adequaat te leveren, zodat u aan de slag kunt.

Grind en split

Dankzij dit materiaal wat met name gebruikt wordt voor in de tuin, een oprit of terras kunt u kiezen uit diversen soorten. De voorraad bestaat bij ons uit tuingrind, brokken, keien en ander materiaal, wist u dat grind en split tevens veel in de agrarische sector wordt gebruikt.

Grond

Wij leveren graag de goede grond voor in uw tuin. Onze tuinaarde is zorgvuldig voor u geselecteerd en wordt keurig bij u afgeleverd. Ook hier kunt u kiezen voor het los laten storten of het te laten bezorgen in een bigbag. Komt u tekort, geen enkel probleem. Wij leveren 6 dagen in de week en staan graag voor u klaar.

Zand, grind of grond bestellen

Wilt u zand, grind of grond bestellen bij Zand-en-grind.nl? Dat kan gemakkelijk en snel via onze webshop.