Tuingrond bestellen?

Gaat u in de tuin aan de slag en heeft u grond nodig? Dan bent u bij zand-en-grind.nl op het juiste adres! U bent bij ons altijd verzekerd van uitstekende service en snelle levering.

Zwarte grond, tuingrond of tuinaarde. Hoe u het ook noemt: bij Zand-en-grind.nl bestelt u dit product eenvoudig. U kunt tuinaarde gebruiken voor het planten van bomen of struiken, het leggen van graszoden of het aanvullen van de border. 
Voor 15.00 besteld, is de volgende werkdag in huis!

Wij leveren grond in verschillende hoeveelheden. U kunt kiezen of u dit los gestort wilt hebben, of dat u liever een Big-Bag wenst te ontvangen.

1/3       Kies uw zand, grind of grond

2/3       Kies het aantal kubieke meters

3/3       Kies uw afleverdatum en -adres

Heeft u hulp nodig met uw keuze?

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de bestelling telefonisch af te nemen. 

Onze voordelen

Eenvoudig bestellen

U kunt heel makkelijk via onze webshop een big-bag of los gestort grond bestellen. U ziet meteen wat de kosten zijn om grond te bestellen.

Snelle service

Wij bezorgen uw bestelling in de meeste gevallen binnen 24 uur. Voor 15:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis!

Goedkoop

U bent verzekerd van scherpe prijzen en uw bestelling wordt gratis verzonden. Het voordeel is dat u niet achteraf wordt verrast met extra kosten.

Goede service

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling of heeft u advies nodig? Wij staan voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen!