Vulzand bestellen?

Gaat u aan de slag met het aanleggen of ophogen van bestrating en heeft u zand nodig? Dan bent u bij zand-en-grind.nl aan het juiste adres! U bent bij ons altijd verzekerd van een uitstekende service en een snelle levering.

U kunt ophoogzand, ook wel vulzand genoemd, gebruiken voor het ophogen van uw tuin of het dempen van een vijver. Dit zand is over het algemeen grover dan straatzand en laat water beter door. Voor 15:00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis!

Wij leveren zand in verschillende hoeveelheden. U kunt kiezen of u dit los gestort wilt hebben, of dat u liever een Big-Bag wenst te ontvangen.

1/3       Kies uw zand, grind of grond

2/3       Kies het aantal kubieke meters

3/3       Kies uw afleverdatum en -adres

Heeft u hulp nodig met uw keuze?

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de bestelling telefonisch af te nemen. 

Onze voordelen

Eenvoudig bestellen

U kunt op simpele wijze een big-bag of los gestort zand bestellen via onze webshop, waarbij u direct ziet hoeveel het kost om zand te bestellen.

Snelle levering

Wij bezorgen uw bestelling in de meeste gevallen binnen 24 uur. Voor 15:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis!

Goedkoop

Wij hanteren scherpe prijzen en gratis verzending. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor verborgen kosten achteraf.

Goede service

Komt u er niet uit of heeft u advies nodig bij het bestellen van zand? U kunt ons altijd bellen, onze medewerkers staan voor u klaar!