Werfgrind bestellen?

Heeft u grind nodig voor uw tuin of oprit? Dan bent u bij zand-en-grind.nl aan het juiste adres! U bent bij ons altijd verzekerd van een uitstekende service en een snelle levering.

Werfgrind is het ideale grind voor in uw tuin en rondom uw woning. Werfgrind is zeer goed waterdoorlatend en daardoor ideaal voor bijvoorbeeld het aanleggen van een wandelpad, oprit of als siergrind in uw tuin. Voor 15:00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis!

Wij leveren grind in verschillende hoeveelheden. U kunt kiezen of u dit los gestort wilt hebben, of dat u liever een Big-Bag wenst te ontvangen.

1/3       Kies uw zand, grind of grond

2/3       Kies het aantal kubieke meters

3/3       Kies uw afleverdatum en -adres

Heeft u hulp nodig met uw keuze?

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de bestelling telefonisch af te nemen. 

Onze voordelen

Eenvoudig bestellen

Het is heel makkelijk om een big-bag of los gestort grind te bestellen via onze webshop, waarbij u meteen ziet wat de kosten zijn om grind te bestellen.

Snelle service

Wij bezorgen uw bestelling in de meeste gevallen binnen 24 uur. Voor 15:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis!

Goedkoop

Wij hanteren scherpe prijzen en gratis verzending van uw bestelling. Hierdoor wordt u achteraf niet verrast met verborgen kosten.

Goede service

Lukt het niet om een bestelling te plaatsen of heeft u advies nodig? Onze medewerkers staan voor u klaar om antwoord te geven op uw vraag!